Hhady tahtoo Ritualsin Exclusive joulukalenterin vuosimallia 2021

Moikka!

Pari vuotta sitten ostin itselleni Lookfantasticin joulukalenterin ja rakastuin. Podin aluksi huonoa omatuntoa, kun törsäsin itseeni niin paljon. Nyt… ihan sama! Mä haluan tänä vuonnakin! Ei ole mitään väärää hemmotella itseään. Teen hyvää itselleni niin voin olla parempi muille 🙂

Rupesin tutkimaan tarjontaa internetin ihmeellisestä maailmasta. Sitähän löytyikin vaikka millä mitalla. Mitä mä sitten kalenterilta hain? Meikki- vai ihonhoitopainoitteista? Haluan saada kalenterista kaiken irti koko rahalla ja toiveena oli ettei käyttämättömiä tuotteita olisi kovin paljoa. Pitkän selailun jälkeen löysinkin sitten http://eleven.fi verkkokaupasta Ritualsin Exclusive joulukalenterin. Rituals of Sakura on tuttu tuotesarja, jonka tuoksu ja ominaisuudet ovat taivaallisia. Jos muut tuotteet ovat yhtä laadukkaita niin tämä valinta ei voi mennä pieleen. 24 luukun myötä pääsen kokeilemaan paljon uusia tuotteita. En malta odottaa!

Kalenteri saapuikin aika nopeasti. Laitoin sen lipaston päälle. Hitsi miten kaunis paketti! Kävelin ohi. Kävelin ohi uudestaan. Hmm.. Mähän olen aloittamassa uutta ja voimaannuttavaa elämää. En todellakaan odota jouluun vaan avaan sen tänään. Itseasiassa avaan sen heti.

 

Rituals Exclusive joulukalenteri 2021 pakkauksessaan
Rituals joulukalenteri 2021

 

 

 

 

 

 

 

Rituals Exclusive Joulukalenterin 2021 sisältö:

 

Rituals Exclusive joulukalenterin 2021 sisältö
Rituals tuoksukynttilät Sweet Jasmine, Imperial Rose, Orris Mimosa ja Jade Vine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältä löytyy neljä ihanaa tuoksukynttilää jokaiseksi adventtisunnuntaiksi.

The Ritual of Sakura Hair & body mist 20ml – vartalosuihke ja vielä yksi mun lempparituoksuista!

The Ritual of Mehr 2-phase Bath Oil 50ml – Kylpyöljy, tätä olen lirauttanut kylpyveteen ja iho jää ihanan silkkisen pehmeäksi.

Serendipity Foaming Shower Gel 50ml – vaahtoava suihkugeeli. Todella riittoisa ja vaahtoa paljon.

The Ritual of Holi Body mist 20ml – vartalosuihke

The Ritual of Namaste Anti-Aging Serum 10ml – seerumi ikääntymistä vastaan.

The Ritual of Hammam Shampoo 50ml, The Ritual of Hammam Conditioner  50ml – shampoo ja hoitoaine. Ei mitenkään erikoisia. Jotenkin erikoinen tuoksu.

The Ritual of Samurai Face Cream Energy & Anti-Age 20ml – Kasvovoide ja taitaa olla enemmän suunnattu miehille niin menee pukinkonttiin toiselle puoliskolle.

The Ritual of Sakura Soap Bar 25gr – palasaippua ja lempituoksuni

Boutique Line Karma Bath & Shower Gel 30ml – suihkugeeli

The Ritual of Ayurveda Scrub Glove – kuorintahanska ja mielestäni täysin turha tuote. Muistuttaa perunankuorimishanskaa. Pakko jakaa tämä linkki tähän väliin 😀 https://www.pirkka.fi/niksi/perunankuorimishanskat

Nair Treat – kynsiviila

The Ritual of Jing Sleep Pillow & Body Mist 20ml – tyyny- ja vartalosuihke

The Ritual of Karma Mild Body Scrub Clay 70ml – hellävarainen kuorintavoide

Elixir Collection Miracle Keratin Recovery Hair Mask 20ml – keratiini hiusnaamio

The Ritual of Samurai Ice Shower 70ml – jäinen suihkugeeli ja todella vahva sellainen. Tähän tuotteeseen rakastuin. Saunan jälkeen tuntuu ihanan viileältä ja raikkaalta. Olen käyttänyt vuosikausia Dr. Bronnerin Peppermint Soapia sen kylmentävän efektin vuoksi ja nyt ilokseni huomasin, että Dr. Bronner on saanut kilpailijan! Lämmin tai siis jäätävä suositus! Täältä voit vielä tsekata jenkkijulkkistenkin suosiman Dr Bronnerin Peppermintin. https://shop.drbronner.com/products/peppermint-pure-castile-liquid-soap

The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil 30ml – vartalovaahto joka muuntautuu öljyksi.

Amsterdam Collection Body Mist 20ml – vartalosuihke

The Ritual of Ayurveda Body Cream 70ml – kosteusvoide vartalolle.

The Ritual of Jing Hand Lotion – käsivoide, tätä on pakko kehua. Tuoksu on ihanan viettelevä, ei liian voimakas eikä jätä ihoa ällön öljyisiksi.

Parhaat tärpit Ritualsin joulukalenterista:

kuten jo varmaan kuvauksista tuli selväksi niin The Rituals of Samurai Ice -saippua oli ehdoton lemppari. Myös vaahtoava suihkugeeli oli tosi kiva koostumukseltaan. Bongasin, että sitä saa myös The Ritual of Sakura tuotesarjassa. Samassa tuotesarjassa oleva vartalosuihke saa myös ison peukutuksen. Nämä kaikki oli tietenkin tilattava heti perään.

 

The Rituals of Samurai Ice Shower 200ml ja The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel 200ml
The Ritual of Sakura Hair & Body Mist 50ml ja 20ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukuunottamatta perunankuorimishanskaa tämä kalenteri oli kyllä täysi hitti.

Hei arvatkaas mitä.. Nyt kun pääsin tähän itsensä hemmottelun makuun niin eihän se tähän jäänyt. Hhady tahtoo taas ja siitä lisää seuraavassa jaksossa 🙂

 

Luv

Hhady xoxo

Tietoa kirjoittajasta

hhadytahtoo

Nyt rupean nauttimaan elämän iloista, koska ansaitsen sen. Jokainen on arvokas ja uniikki omalla tavallaan. Me kaikki ansaitaan se. Kuka on paras henkilö hemmoittelemaan itseäsi, kuka tuntee sinut ja tietää mistä nautit? No sinä itse! Tästä alkaa mun pienet ilot ja voimaantuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *