Hhady tahtoo Glossybox Marraskuu 2021

Heippa taas,

Marraskuun Glossyboxin unboksaus tapahtuu vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Omassa marraskuun boksissani oli 5 tuotetta. Huomasin, että sisältö poikkesi hieman muiden saamista bokseista, mutta eipä tuo haittaa ollenkaan.

 

Glossybox Marraskuun 2021 sisältö

Tässä omani Marraskuun 2021 Glossyboxin sisältö:

Loreal Paris Revitalift Filler Eye Cream for Face ovh. 19,90 – sopii herkälle iholle.

Carmex huulirasva ovh 2,60 – kosteuttaa ja hoitaa kuivuneita huulia.

Löwengrip Jasmine & Amber kuivashampoo, ovh täysikokoisella n. 10€. Kokeilin tätä eikä ollut mikään lempparituote. Hiukset olivat kauttaaltaan valkoiset ja litistyneet. Esim. Batisten kuivashampoot antavat tuuheutta ja nostetta, eivätkä jätä hiuksia jauhoisen näköisiksi.

Ciate London DefinerLiner Starburst ovh n.20€ – ihana lämpimän kultaisen sävyinen eye liner. Sopii pikkujoulukauteen kuin nenä päähän!

Mitchell and Peach English Leaf Body Oil 50ml ovh n. 20€ – sisältää luontaisia öljyjä ja E-vitamiinia.

Glossybox kokemuksia:

Aloitin boksin tilaamisen vasta pari kuukautta sitten. Lokakuun boksi oli ensimmäinen, jonka sain. Aihe oli jännittävä Magical Masquerade, jonka ulkonäkö oli todella kiva ja sisällöstä pidin kovasti. Tarkoitus oli tilata yksi boksi, mutta huomasin, että tilaus jatkuu kuukausittain automaattisesti. Peruin tilaukseni, mutta irtisanomisaika on kuukauden, joten marraskuun boksi lähetettiin minulle. Marraskuussa Black Friday kampanjat houkuttelivat kovasti ja päätin jatkaa tilaustani kuukausittaisen boksin muodossa. Tilasin myös jo aiemmin ilmestyneen Mystery Boksin. Harmikseni huomasin, että tilauskausi ei jatku joulukuusta (koska marraskuun boksin sain jo), vaan Glossybox lähetti minulle toisen marraskuun boksin. Samaan aikaan vastaanotin mysteeriboksini, joka sitten oli lokakuun boksi eli sama kuin ensimmäinen vastaanottamani boksi.

Noh katsotaan miten jatkossa menee. Joulukuun boksia odotellessa…

Tietoa kirjoittajasta

hhadytahtoo

Nyt rupean nauttimaan elämän iloista, koska ansaitsen sen. Jokainen on arvokas ja uniikki omalla tavallaan. Me kaikki ansaitaan se. Kuka on paras henkilö hemmoittelemaan itseäsi, kuka tuntee sinut ja tietää mistä nautit? No sinä itse! Tästä alkaa mun pienet ilot ja voimaantuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *