Hhady tahtoo joulufiiliksen

Joulun tunnelmaa

Ylihuomenna kuukausi vaihtuu joulukuuhun. Joulu tuo mieleen monia lapsuuden muistoja. Yksi parhaista oli kun isi herätti aamuyön pikkutunteina katsomaan juuri uunista tullutta kinkkua, jota maisteltiin samalla kun piirrettiin piirustuksia. Kinkun ja vastaleivotun piparin tuoksu tuo mieleen kodin ja paljon ihania muistoja. Joulun taika ja ihanat muistot ovat sellaisia asioita jota haluan jakaa eteenpäin myös omalle jälkikasvulle.

Jouluvalmistelut

Olen aina tykännyt tehdä ja näpertää itse, joten ei tämä vuosikaan ole poikkeus. Sain inspiraation instasta havukoristeista, joten ajattelin itsekin kokeilla. Omalta pihalta löytyy havupuita joten ei muuta kuin hihat heilumaan!

Havuasetelmat

Ensin kaivoin hyllyjen perältä pari maljakkoa. Sitten havuja leikkaamaan. Koristeeksi voi käyttää melkein mitä vaan. Käpyjä, oksia, sammalta, joulupalloja… Vain mielikuvitus on rajana. Suosittelen lämpimästi kuumaliimapistoolin hankkimista mikäli sellaista ei löydy omasta takaa. Ostin erilaisia nauhoja joista loihdin kuumaliiman avulla rusetteja.

Leikkasin havuista sopivan kokoisia maljakoihin. Lisäsin muutaman oksan tukea antamaan. Rautalankaa voi myös laittaa tukea antamaan, mutta itse en laittanut. Maalasin käpyjä hopeanvärisellä spraymaalilla joiden annoin hetken kuivua ennen liimaamista asetelmiin.

 

Havuasetelma muumipapan hatussa
Tontut sopivat tähän myös luomaan tunnelmaa

 

 

 

 

 

 

 

Jouluinen koti

Aika pienellä vaivalla ja rahalla saa tehtyä näyttäviä koristeluja kotiin. Hain vintiltä tonttuja ja ripustin valotähtiä ikkunoille. Nyt ei jatkuva pimeyskään tunnu enää niin ankealta. Joulu saa nyt tulla <3

 

Tietoa kirjoittajasta

hhadytahtoo

Nyt rupean nauttimaan elämän iloista, koska ansaitsen sen. Jokainen on arvokas ja uniikki omalla tavallaan. Me kaikki ansaitaan se. Kuka on paras henkilö hemmoittelemaan itseäsi, kuka tuntee sinut ja tietää mistä nautit? No sinä itse! Tästä alkaa mun pienet ilot ja voimaantuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *