Hhady tahtoo Glossybox Lokakuu 2021

Glossybox Lokakuu 2021

Bongasin netistä hyvän tarjouksen Lokakuun Glossyboksiin niin pitihän se tilata. Tämä on ensimmäinen kauneusboksini. Teemana The Magical Masquerade, joka kuulostaa kiehtovalta ja mystiseltä! Bokseja on kaksi erilaista The Truth ja The Secret. Jos oikein ymmärsin niin sisällöltään nämä kaksi eivät poikkea toisistaan. Hinta boksille on alken 15,80€ riippuen tilausmuodosta. Boksin arvo on vähintään 50€, joten vastine rahalle on taattu.

The Magical Masquerade

Tilatessa ei saanut valita, että kumman boksin ottaa vaan se pysyy salaisuutena siihen asti, että boksi kilahtaa postiluukusta. Jännittävää!

Vihdoinkin!

Nyt se tuli ja paketista paljastui The Truth. Boksin ulkonäkö on todella kaunis! Boksi näyttää ja tuntuu tosi laadukkaalta. Boksi jää varmasti käyttöön joko tavaroiden säilyttämiseen tai sitten voi käyttää tulevaisuudessa vaikka lahjapakettina.

 

Sisältö:

Josephone Costetics The Bold Matte Liquid Lipstick ”Philou” – mattahuulipuna, itse rakastan mattapunia

Hey Honey Show Your Glow Colloidal Gold and Honey Beauty Mask

Eyeko Galactic Lid Gloss ”Luna” – nestemäinen luomiväri, lämrimän keltainen kullansävy, johon lisätty hopeisia pigmenttihiutaleita

Got2b Happy hour Hairspray – Schwarzkopfin pitkäkestoinen hiusspray

Glazel Visage Bronzer – ihanan hehkuva aurinkopuuteri

LASplash Cosmetics Magic Palette – isokokoinen luomiväripaletti

 

 

Kaikenkaikkiaan kiva boksi. Iso luomiväripaletti ja mattepuna olivat positiivisia yllätyksiä. Sisältä kokonaisuudessaan oli kyllä koko rahan arvoinen ja enemmänkin. Mun täytyy varmaan nyt tilata lisääkin näitä bokseja!

Tietoa kirjoittajasta

hhadytahtoo

Nyt rupean nauttimaan elämän iloista, koska ansaitsen sen. Jokainen on arvokas ja uniikki omalla tavallaan. Me kaikki ansaitaan se. Kuka on paras henkilö hemmoittelemaan itseäsi, kuka tuntee sinut ja tietää mistä nautit? No sinä itse! Tästä alkaa mun pienet ilot ja voimaantuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *