Hhady tahtoo Molton Brownin Floral and Fruity Christmas Crackerin

Hemmotteluhetki kotona

Pimenevät ja kylmenevät illat ovat aiheuttaneet sen, ettei tee mieli lähteä kotoa minnekään. Mietin, että mitä mä oikeasti haluan kotona tehdä, muuta kuin makaa sohvalla viltin alla takkatulen äärellä. Mikä olis sellaista pientä luksusta arjen keskelle niin, että keho ja mieli rentoutuu. Itselleni tuli kylpy ensimmäisenä mieleen. Ihana rentauttava vaahtokylpy silmät kiinni musiikkia kuunnellen. Ei aina tarvitse lähteä minnekään rentouttavan spa-kokemuksen luomiseksi. Sen voi tehdä kotonakin.

Miksi Molton Brown?

Sain pari vuotta sitten 100ml Molton Brownin Jasmine & Sun Rose kylpy- ja suihkugeelin. Rakastuin heti. Tuoksu oli huumaava ja tuote vaahtoutui hyvin. Ajattelin silloin, että näitä pitää testata lisää.

Molton Brownin kylpy- ja suihkugeelit

Pidän kovasti lahjaseteista, joissa useita pieniä matkakokoisia tuotteita. Näitä voi testata ilman, että ostaa summa mutikassa täysikokoisia kalliita tuotteita. Ostinkin testiin Molton Brownin Floral and Fruity Christmas Crackerin. Pakkaus on super ihana ja tämähän on loistava lahjaidea myös! Hinta nettikaupoissa on parinkympin luokkaa.

Sisältö:

4 x 50ml

Flora Luminare Bath & Shower Gel

Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel

Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel

Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel

 

Molton Brown Fruity & Floral Christmas Cracker
Ihana lahjaidea! Tämän setin pidän kumminkin itse 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suosittelen! Täällä rupeaa amme olemaan mua varten valmiina. Ei muuta kun ihania rentoutumishetkiä <3

 

Ihana amme mua odottamassa <3

 

 

Täältä voit vielä käydä tutustumassa brändin valikoimaan.

https://www.moltonbrown.eu/store/index

 

Tietoa kirjoittajasta

hhadytahtoo

Nyt rupean nauttimaan elämän iloista, koska ansaitsen sen. Jokainen on arvokas ja uniikki omalla tavallaan. Me kaikki ansaitaan se. Kuka on paras henkilö hemmoittelemaan itseäsi, kuka tuntee sinut ja tietää mistä nautit? No sinä itse! Tästä alkaa mun pienet ilot ja voimaantuminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *